Even Voorstellen.......De teamfoto...... | De spelers.......... | Sponsorpagina | Gastenboek | Vervoersschema en nieuws...... | Foto's en film van het Aspiranten team | Uitslagen en standen en komend programma | Ton's nieuwsbrievenpagina | Wedstrijdverslagen seizoen 2006 | Wedstrijdschema seizoen 2006 | De geschiedenis van Storks..... vanaf 1952 | Oproepen en vragen van de ouders of teamleden!!!! | E-mailformulier

13 mei 2006   ADO2 - Storks

Vandaag moest ons sterrenteam aantreden tegen het hoogste ADO team. Onder de bezielende leiding van Ton begon men zeer serieus aan de warming up. De scheidsrechter had goed gekeken naar Naked Gun 2 en een half want de uitdrukkingen en meldingen kwamen er goed uit.

De wedstrijd begon met een slagbeurt van Storks en bleek direkt succesvol na een 0-1 voorsprong. Ik vind het heel leuk om te zien dat het team echt gegroeid is sinds vorig jaar, en dan bedoel ik niet alleen in lengte maar in tactiek, techniek.

De bal van Danny, op Ruben naar honk 3 wil ik hierbij zeker als voorbeeld nemen, wat een klasse bal en wat slim gespeeld. Mitchell was de pechvogel van de wedstrijd omdat hij een bal weg wilde koppen met zijn knie. De bikkel van Storks was daarna gewoon op de heuvel te vinden en pas na afloop gaf hij toe echt pijn te hebben.

Ging de wedstrijd eigenlijk gelijk op.... Hier kan ik zeker ja op zeggen want voor de laatste slagbeurt kwam Storks terug tot 8-5 !!! De laatste lagbeurt was slechts voor de statistieken en de 14-5 was zeker vertekend.

Heren, ga zo door, luister naar de coach, blijf alert in het veld en de volgende wedstrijd gaan we voor de winst !

groet,

Michel

21 mei 2006  Storks - Catch

Kijkend naar het weer zag het er spannend uit...Gaat het door of niet...moeten de kaplaarzen aan of redden we het zonder zwemvesten. In grote getale was het publiek aanwezig dus dat beloofde wat vooraf.... In het begin gingen de slagbeurten van Storks en Catch razendsnel. Ton deed het vandaag met de pitchers Lars, Piet en Danny maar zij konden niet voorkomen dat Catch heel sneaky wegleip in de stand. Het publiek, al een beetje nat van de regen, bleef maar aanmoedigen met de geblesseerde Mitchell voorop maar het mocht niet baten ondanks de mooie slagen van Stefan, Sean, Lars,want de vervelende 0 bleef maar staan. Was Catch nu zoveel beter? Eigenlijk niet als we de wedstrijd kraakhelder met een warm koppie thee eens analyseren maar ze waren gewoon net sneller, net slagvaardiger, net op de beslissende momenten feller, slimmer en taktisch verder dan Storks. Maar dat geeft helemaal niet want ook nu weer lichtpuntjes in het veld. De stemming bleef goed en we gaan vol goede moed naar de volgende wedstrijd. Lekker blijven trainen, komt allemaal goed..... en zoals een gezegde luid : gelukkig hebben we de foto's nog......

tot volgende week , Michel Spaans

 

27 augustus 2006   Catch- Storks

Wij zijn een tijdje niet meer aktief geweest op deze site door drukke werkzaamheden maar we gaan de draad weer oppakken..... Vandaag was Catch de tegenstander. Na een sluip-kruipdoor route hadden we het veld in beeld van Catch. Geen hoge hekken langs het veld dus dat werd helmen op :)

Catch staat 2e in de competitie maar het lijkt dan wel of de mannen juist wakker worden en de mouwen gaan opstropen...Als ik zeg dat we een 2-7 voorsprong namen, dan gelooft u dat vast niet als u dit leest maar het is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Zonder mensen tekort te doen waren Mitchell en Danny heerlijk op dreef, was Piet weer af en toe weergaloos en waren de slagmannen echt goed bezig. Ruben haalde zelfs uit met een heuse homerun.... De laatste inning moet de doorslag geven en Piet op de heuvel begon sterk... Helaas sloot Catch af met een ware homerunkoning ( 2x deze wedstrijd) waardoor er 9-8 op de borden kwam te staan. Ik heb samen met de andere ouders genoten van de wedstrijd en mannen, doe dit nu gewoon elke wedstrijd dan komt het zeker goed!!

Ton , je mag trots zijn op deze groep

groet,

Michel

 

16 september 2006  Storks - Adegeest 2

De overwinningstrein is nu op stoom......

Vandaag weer een thuiswedstrijd. De mannen zijn in een overwinningstrein gestapt en lusten nu iedereen rauw op het veld... Je ziet dat de blikken in de ogen goed staan en dat er een echt team bezig is om te winnen... Wat in het begin net niet ging gaat nu heerlijk... de honkslagen vliegen je om de oren, de punten lopen op, samenspel en dus mensen uitgooien, pitchen is 300 % vooruit gegaan en Ton blijft de aanwijzingen schreeuwen en gebruikt nog steeds die vage tekens  :)).

Voor het cijfermateriaal verwijs ik graag naar Ton maar ik wil Erik wel even noemen die de stootslag vaarwel zei deze wedstrijd en gewoon 2 keer een honkslag binnen liep..... De beer is los!

Jongens ,zaterdag maar weer winnen want een 5e plaats is haalbaar!!!!

groet,

Michel

Laatste wijziging op: 17-09-2006 13:56